Ægtepar fra Nordals Aktive Seniorer får Frivilligprisen

24. september 2021 Nordborg

Ingrid og Jørn Tang er et ildsjæle-ægtepar fra Nordals Aktive Seniorer, der på frivilligvis deltager aktivt i foreningen. Ægteparret arbejder som et team og hjælper hinanden med udførelsen af foreningsopgaver til stor gavn for foreningens 160 medlemmer.

Og det gør de så godt, at de fredag fik overrakt Frivilligprisen ved festen for de frivillige i Nordals Idrætscenter.

Ingrid Tang er gymnastikinstruktør og stiller altid glad og frisk op til dagens første gymnastiklektion. Hun afløser ofte på Gymstick-holdet eller sørger for, at andre seniorer leger/spiller Cross-Boule/Hockey eller Curling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endvidere er hun også instruktør på afspændingsøvelser eller står for vandgymnastikken.

Han er også meget aktiv – og som foreningens formand siden 2008 bruger han meget tid på foreningsmøder, sørger for aftalerne med hallen og kommunen, bestiller forplejningen til arrangementer og meget mere.

Kort fortalt giver han en hjælpende hånd til alt, stod der i indstillingen.

Da foreningen købte et curling-sæt til seniorerne gik han forrest med at lære os alle spillet og fik os i gang. Han har også været primusmotor for en Senior camp i 2019, hvor 130 personer deltog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han bruger meget tid på kommunikationen til medlemmerne bl.a. om, hvornår de forskellige arrangementer og aktiviteter starter, og hvad der nu skal indbydes til f.eks. juleafslutningen mv.

Sammen klarer ægteparret Ingrid og Jørn Tang fra Nordals Aktive Seniorer de fleste foreningsopgaver og de er derfor værdige modtagere af Frivillighedsprisen 2021.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...