Ældresagen til generalprøve på Kongelig Danmarkspremiere

23. december 2015 Kultur

Den 14. januar har Sønderborg Teaterforening Danmarkspremiere på Flemming Jensen, Flemming Krøll og Leif Maiboms teater/revyforestilling “Kongelig Revy Leverandør” – men allerede dagen før kan Ældresagen tilbyde en eftermiddagsgeneralprøve til absolut favørpris.

Jensen, Maibom og Krøll. Pressefoto.

Jensen, Maibom og Krøll. Pressefoto.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et samarbejde mellem Sønderborg Teaterforening, Ældresagen i Sønderborg og omegn samt DK Turné-Teater er det lykkedes at få arrangeret en forpremiere på teater/revyen “Kongelig Revy Leverandør”.

Revyen har premiere den 14. januar kl. 19,30, og der er stadig få billetter til denne forestilling, skriver Leif Maibom i en pressemeddelelse.

Men allerede dagen før – den 13. januar kl. 14,00 – går tæppet altså for en forpremiere på “Kongelig Revy Leverandør” på Sønderborg Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

På afbud til Kongehuset

Bag den flotte titel gemmer sig de tre populære skuespillere Flemming Jensen, Flemming Krøll og Leif Maibom. De har igen slået pjalterne sammen og nyskrevet en historie om tre ældre revyskuespillere, der tilfældigvis hedder Flemming Jensen, Flemming Krøll og Leif Maibom.images

Artiklen fortsætter under annoncen

De har måske haft større succes tidligere, men nu er der lidt stilstand i jobbene, så det er derfor mere end velkomment, at deres manager Henning Booking fra Falster har skaffet dem et job i Kongehuset.

Godt nok på afbud, men hvad?

Nu gælder det så for de tre om at finde det helt rette program til et Kongehus-show, og det kommer der en masse snak, sjov og sammenstød ud af, mens de afprøver gamle og nye revynumre fra deres lange karrierer.

Køb billet

Det er Sønderborg Teaterforening, der står for billetsalget, og billetterne til forpremieren tilbydes til kun kr. 150 kr. + forsendelsesomkostninger, og kan købes fra den 29. december enten pr telefon 70 20 20 96 eller HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...