Agenda og Samzara spiller Alternativ Rock i Blackspot

11. december 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Har du hang til 90’ernes alternative rock som fx. Grunge eller Post-Grunge som fx. Foo Fighters. Så har vi en aften sønderborghusmed fantastiske musik oplevelser planlagt til dig. Det er i Blackspot i Sønderborghus den 18. december kl. 20.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Agenda og Samzara spiller Alternativ Rock på Sønderborghus, står der i pressemeddelelsen.

Agenda leverer direkte og pumpene “in your face” grooves der, kombineret med nysgerrige vokaler og slående Rock trommer, skaber en rå atmosfære med et grandiost udtryk.  Medlemmerne, der alle fire er fra Sønderborg, fandt sammen i efteråret 2010 og indledte straks en søgen efter den originale lyd, der dog som udgangspunkt skulle have rod i de forskellige musiske baggrunde medlemmerne repræsenterer. Af samme årsag spænder agenda’s lydbillede bredt, men altid med en rød tråd indholdene elementer af Rock og Grunge på den alternative måde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den berømte 90’er Grunge er dog lagt på hylden til fordel for et mere tidssvarende approach, der bl.a. omfatter shoegaze-momenter på guitar og sågar mere blues’ede øjeblikke, der legende smelter sammen til en ny og tidssvarende sound, der pt. ikke er at finde på den danske rock scene.

Samzara2015-12-18 Jule Rock - Agenda + Samzara

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Samzara fra Sønderborg er et band, hvor musikken er inspireret af 60’er/90’er rock og således en kombination af det engelske heavy metal band Black Sabbath, som blev dannet i ’68, og Grunge bands fra 90’erne.

Et sejt band med en befriende fandenivoldskhed og stærk personlighed, lyder beskrivelsen af Samzara. Selvom bandets medlemmer er unge, så vil de noget seriøst med musikken og vil tages alvorligt.

Samzara sejrede i Toftlund Battle of Bands og drager nu på en efterskoleturné.

Artiklen fortsætter under annoncen

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...