Ahlmannskolens SFO underholdt med cirkus-forestilling

6. november 2014 Kultur

Torsdag eftermiddag havde SFO-børnene på Ahlmannskolen den store oplevelse, som det er at lave cirkus for forældre og andre pårørende. Og ikke mindst for og med hinanden. De mest fascinerende tryllenumre kendte børnene lidt til på forhånd, så de sørgede selvfølgelig for at komme helt tæt på, se i hvert fald de kunne se.

Laura, Carl Johan og >Sara er mere end klar til publikum.

Laura, Carl Johan og >Sara er mere end klar til publikum.

Publikum var forstående og tænkte, at det er jo børn og når der er noget børn vil se, så er det altså ret smart at sørge for at komme helt tæt på. Og børnene var smarte.

Lone Hauch Jepsen, der arbejder i SFO’en fortæller, at der er en mening med at lave cirkus.

“For det første er cirkus et godt projekt, hvor alle kan være med og så er det en af mange ting i vores arbejde med at være Kultur-SFO”, siger hun. Hun forklarer videre, at de faktisk bare har besluttet, at der skal arbejdes med kultur, når Ahlmannskolens børn er i SFO.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnehøjde

“Cirkus er sjovt og jeg kan godt li’ det”, siger Laura, der har været med til at lave cirkus før. Hun suppleres af Carl Johan:

“Cirkus-ideen er vores egen. Vi lagde en seddel med ønsket i en kasse”, siger han.

“Og det er altså sjovt. Vi har prøvet rigtig mange ting, inden forestillingen blev klar”, siger Sara.

I det overfyldte Fælleshus blev der grinet, klappet og beundret på livet løs i den time, som forestillingen tog.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...