Akutpatienter skal kende behandlingsplan indenfor fire timer

24. september 2013 Uncategorized

Hvis du bliver akut syg og indlagt på akutmodtagelsen i Aabenraa, skal du have lagt en plan for sit behandlingsforløb indenfor fire timer. Det er et af 23 konkrete mål i den nye sundhedsplan for Region Syddanmark, som regionsrådet vedtog mandag. Målet om en behandlingsplan inden for fire timer skal nås inden udgangen af 2014, og regionsrådet vil løbende følge op på, at målet bliver opfyldt.

– Tanken med de nye akutmodtagelser på de regionens store sygehuse er netop at speede processerne op. Akutte patienter skal ikke vente. De skal hurtigt have en diagnose, så de kan komme i gang med en behandling. Med sundhedsplanen siger regionsrådet til sygehusene: Vi ønsker, at akutte patienter skal have en behandlingsplan inden for fire timer, og det er et mål, vi vil følge op på. Det samme gør vi med de 22 andre mål, vi har sat op, siger regionsrådsformand Carl Holst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...