Akutpatienter skal kende behandlingsplan indenfor fire timer

24. september 2013 Uncategorized

Hvis du bliver akut syg og indlagt på akutmodtagelsen i Aabenraa, skal du have lagt en plan for sit behandlingsforløb indenfor fire timer. Det er et af 23 konkrete mål i den nye sundhedsplan for Region Syddanmark, som regionsrådet vedtog mandag. Målet om en behandlingsplan inden for fire timer skal nås inden udgangen af 2014, og regionsrådet vil løbende følge op på, at målet bliver opfyldt.

– Tanken med de nye akutmodtagelser på de regionens store sygehuse er netop at speede processerne op. Akutte patienter skal ikke vente. De skal hurtigt have en diagnose, så de kan komme i gang med en behandling. Med sundhedsplanen siger regionsrådet til sygehusene: Vi ønsker, at akutte patienter skal have en behandlingsplan inden for fire timer, og det er et mål, vi vil følge op på. Det samme gør vi med de 22 andre mål, vi har sat op, siger regionsrådsformand Carl Holst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...