Albert Dyrlund og holdet bag filmen ”Team Albert” besøger Kinorama

15. oktober 2018 Kultur

Kinorama i Sønderborg får i aften besøg af Albert Dyrlund og holdet bag filmen ”Team Albert”.

Albert Dyrlund er ”Youtuber” og meget populær – nok mest blandt det yngre publikum.

Albert og teamet bestående af  Marcuz Jess Petersen, Laura Kjær og Olivia Reichstein kommer i biografen kl. 19:00, hvor de vil hilse på alle i Kinoramas forområde. Kl. 19:15 går holdet op i biografsalen, hvor de går på scenen efter filmen for at hilse på publikum, der netop har set filmen og hvor publikum kan få en selfie med holdet på scenen, skriver Kinorama.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen ‘Team Albert’ følger gymnasieeleven Albert, der ikke vil acceptere, at man ikke kan gøre det, du har lyst til, og få succes i livet uden at låses fast af samfundet.

Albert gør oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En, der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham allermest, pigen, han tror, han ikke er forelsket i.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...