Jonny Arnold: Alene det at gennemføre Ladywalk er en succes

26. april 2021 Sønderborg

Det ved at være sidste frist for at tilmelde sig til årets Ladywalk, som denne gang bliver betydeligt anderldes end i de tidligere år. Allersidste tidspunkt for tilmelding er den 3. maj.

“På landsplan er håbet er mellem 20 og 25000 deltager og her i Sønderborg kalder jeg det for an succes, at vi gennemfører”, siger Jonny Arnold fra Sønderborg Familie- og Firmasport. Ved Ladywalk 2019 deltog cirka 3500 af Sønderborgs kvinder.

Der vil ikke være nogen samlet afgang og som det fremgår af tilmeldingen er der to tidspunkter – henholdsvis søndag og mandag, hvor man kan hente t-shirts og rygposer. Derefter kan man gå de kendte ruter eller for den sags skyld en helt anden rute.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil ikke være bemanding på ruterne og der vil heller ikke være væskedepoter eller toiletter og der vil ikke være noget salg af øl/kaffe/pølser med mere ved SFS-Hallen. og deltagerne skal være opmærksomme på, at der ikke vil være vand i rygposerne.

“Det skal kraftigt pointeres, at der ikke er mulighed for eftertilmelding på dagen”, siger Jonny Arnold til SønderborgNYT

Sønderborg Familie- og Firmasport håber, der er mange, der trods restriktionerne, vil være med til at gå i en god sags tjeneste.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber – på trods af disse trængselstider – at mange vil deltage i dette års Ladywalk, så vi alligevel kan give et pænt beløb til dette års beløbsmodtagere, Psykiatrifonden og Hjerteforeningen – og så er håbet, at det her bliver en engangsforteelse, så vi kan vende tilbage med en mere festlig Ladywalk i 2022”, siger Jonny Arnold.

Tilmelding og yderligere oplysninger kan du finde på Ladywalks hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...