Allan Breckling: Årets sommerrevy er en hamrende morsom sejlads

22. juni 2018 Kultur

Af Allan Breckling:

Hvornår er en revy bedst kunne man spørge sig selv?

Lone Rødbroe i en nærmest vanvittig optræden.

For mit vedkommende er det at få det stille smil – lidt at tænke over – og så det store latterbrøl så tårerne triller ned af kinderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igen lykkedes dette for Sønderborg Sommer Revy – der har opnået den største betydning for denne landsdel rent kulturelt og det i årevis og nu med Jeanne Boel ved roret i “Før var vi alle i samme båd”. En hamrende morsom sejllads udi komikkens  og satirens univers.

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg har medlidenhed med de mennesker der endnu ikke har givet sig  selv chancen for at gæste Danmarks næst-største revy – og at opleve hvor skønt – hvor sjovt skuespillerne gebærder sig – hvor dejligt det er at brøle af grin i et publikums-fællesskab – at være i rigtig godt selskab – at være i samme båd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lone Rødbroe har været med mange gange efterhånden i sommerrevyen – og leverer varen gang på gang.  Atter i år er hun et sprudlende vidunderligt bekendtskab – hun er en direkte efterkommer af Elga Olga – af Liva Weel – af Lily Broberg – men dog alligevel helt sig selv med sin nærmeste vanvittige – groteske optræden – og helt i revyernes ånd. Herligt!

Leif Maibom har i årevis beriget landsdelen – nej, hele landet – for publikum kommer nemlig fra hele Danmark for at opleve rigtig god dansk humor og komik – gad vide, hvornår den mand bliver hædret af kommunen  for sin kulturelle indsats? Og nu har Jeanne Boel overtaget roret og vil sejle revyen ind i fremtiden. Ind til kommende og det er jeg sikker på rasende gode revyer.

God vind Jeanne Boel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...