Allan Breckling anbefaler tre bøger der skal under juletræet

29. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé er en læsehest uden lige – og han synes, at den allerbedste julegave, der gives, er en god bog. De mange gæster i hans bogcafé vidner om, han ikke er alene om at nyde bøgernes verden og derfor giver han et tip om tre bøger, der vil være et hit, når der skal købes julegave til en læseglad.

Allan Breckling giver ikke “anmelderstjerner”, men “læseheste”.

Pernille Juhl: Frihed og Ære

Endnu engang dokumenter Pernille Juhl at hun er fremragende til at skildre de “stille eksistenser” det sønderjyske. Med sit gennembrud med trilogien “Vent på mig Marie” som stadig er i handelen, beretter hun igen – baseret på virkelig baggrund – om en frihedskæmpers virke – om en af de “ukendte” helte under den 2 verdenskrig. Skrevet ligetil og ægte uden intellektuel, floromvunden ordspil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen får 5 Læseheste.

Linda Lassen: Forsvar for Martha

Med romanen Men sko må jeg ha’ slog Linda Lassen igennem i det sønderjydske og er nu på banen igen med en roman..der har tyngde og skildrer en tid – mennesker der ikke er mere – med dyb social indsigt skildrer Linda Lassen  kvindens vilkår i perioden fra 1910 og frem i en både poetisk men også realistisk form.  Danmarks-historie set  af en kender og skildret med ømhed.

Den får også 5 Læseheste.

Tine Enger: Land under

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er bare ren natur og glæde over at læse Tine Engers vadehavs-krimi – nærmest og uretfærdigt overset af den strøm af kriminalromaner der er udgivet igennem årene!! Vi kommer virkelig til det nordfrisiske vadehav – til halliger – de sejlende øer. Vil Ikke fortælle for meget om handlingen. Nye læsere kan roligt glæde sig til at putte sig under dynen i juledagene og nyde Tine Engers mesterværk af en krimi.

Den fortjener 5 Læseheste.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...