Allan Breckling anbefaler tre bøger der skal under juletræet

29. november 2016 Kultur

Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé er en læsehest uden lige – og han synes, at den allerbedste julegave, der gives, er en god bog. De mange gæster i hans bogcafé vidner om, han ikke er alene om at nyde bøgernes verden og derfor giver han et tip om tre bøger, der vil være et hit, når der skal købes julegave til en læseglad.

Allan Breckling giver ikke “anmelderstjerner”, men “læseheste”.

Pernille Juhl: Frihed og Ære

Endnu engang dokumenter Pernille Juhl at hun er fremragende til at skildre de “stille eksistenser” det sønderjyske. Med sit gennembrud med trilogien “Vent på mig Marie” som stadig er i handelen, beretter hun igen – baseret på virkelig baggrund – om en frihedskæmpers virke – om en af de “ukendte” helte under den 2 verdenskrig. Skrevet ligetil og ægte uden intellektuel, floromvunden ordspil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen får 5 Læseheste.

Linda Lassen: Forsvar for Martha

Med romanen Men sko må jeg ha’ slog Linda Lassen igennem i det sønderjydske og er nu på banen igen med en roman..der har tyngde og skildrer en tid – mennesker der ikke er mere – med dyb social indsigt skildrer Linda Lassen  kvindens vilkår i perioden fra 1910 og frem i en både poetisk men også realistisk form.  Danmarks-historie set  af en kender og skildret med ømhed.

Den får også 5 Læseheste.

Tine Enger: Land under

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er bare ren natur og glæde over at læse Tine Engers vadehavs-krimi – nærmest og uretfærdigt overset af den strøm af kriminalromaner der er udgivet igennem årene!! Vi kommer virkelig til det nordfrisiske vadehav – til halliger – de sejlende øer. Vil Ikke fortælle for meget om handlingen. Nye læsere kan roligt glæde sig til at putte sig under dynen i juledagene og nyde Tine Engers mesterværk af en krimi.

Den fortjener 5 Læseheste.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...