Allan Breckling anmelder Sønderborg Sommer Revy

23. juni 2019 Kultur

Allan Breckling anmelder:

Det folkelige – det ægte, er ved at forsvinde definitivt – i dansk film og på teater-scenerne.

Dog ikke om sommeren – dansk revy holder fast i de gamle traditioner og det med fast og sikker hånd. Og publikum – ja publikum elsker det!

Sønderborg Sommer Revy slår til igen – og afleverer en gedigen solid revy i humorens og satirens tegn. Her bør enhver aflevere sin intellektuelle overfrakke i garderoben – og overgive sig til det univers revyen nu engang er: Sommerglæde og Latterbrøl!

De er godt nok “fede” på scenen de to kvindelige aktører og det gang på gang i løbet af revyen.

Jeanne Boel og Lone Rødbroe – men hvor jeg dog ville ønske at Lone Rødbroes enorme talent talent blev brugt lidt mere nuanceret. Om nogen så fortjener hun “et stille nummer – en god vise med bid og varme”.

John Batz er ny på scenen i Sønderborg – denne underspillende lune og originale kunstner begejstrer, især med det finurlige krænkelse nummer. Og det er lige ham, og det nummer sidder lige i skabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man klukker – man ler – og skriger af grin.

Revyen insisterer på, at der er tale om teamwork – godt nok…men enhver tager sit nummer hjem. Tom Jensen som bindegal, pruttende russer. Bjarne Antoninsen med sit vildsvinehegn – men alle skuespillerne vælter salen med Tour de Asserballe!

Det bedste Asserballe nummer nogensinde!!

Sidder med en følelse af for meget Leif Maibom – og for lidt Leif Maibom.

Som tekstforfatter er han for meget med de gamle flade vittigheder – men for lidt her af den bidende, skarpe satiriske tekst han er så fremragende til at gestalte. Men ok – hvem var det – der skulle deponere det intellektuelle i garderoben?

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Sommer Revy er Vores Revy – ikke kun byens,men hele landets og lever helt op til sit ry, at her skal vi more os – vi skal le skal vi – vi skal skrige af grin…og det må jeg konstatere, det gør gæsterne nede i salen – der skriges af grin.

Herligt.

Og med Thomas Pakula som orkesterleder – swinger hele salen….det er saftsuseme mig godt!!

Skulle jeg dele stjerner ud – bliver det med 6 stjerner med pil opad – lige op i stjernehimlen.

Og I der endnu ikke har løst billet – giv jer selv chancen for at få en dejlig aften i den klassiske revys tegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...