Allan Breckling: De politiske håndværkere – en blændende indføring i det politiske håndværk

12. november 2017 Kultur

Bogcafé-vært Allan Breckling anmelder “De politiske håndværkere”:

Brødrene Benny Engelbrecht og  Flemming Sørensen erkender tidligt i det nye værk – de har skrevet “De politiske håndværkere”, at de tilhører som henholdsvis politiker og journalist til de grupper, som befolkningen har lavest tillid til.

Denne  holdning bliver absolut gjort  til skamme ved at læse den nyligt udkomne bog – måske lærebog – de har udgivet.

Med  dyb indsigt – ærlighed og redelighed har de interviewet kendte som nærmest ukendte medlemmer af folketinget på Christiansborg såvel nuværende som tidligere. Og er gået dybt ind i det politiske maskinrum. I det værksted hvor beslutninger træffes og hvor de  sandelig også mislykkedes for de folkevalgte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man skulle tro at Benny Engelbrecht her  – som kendt landspolitisk socialdemokrat ville forfalde til  at ville

Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé er begejstret for bogen: De politiske håndværkere.

Artiklen fortsætter under annoncen

manipulere sin egen politiske dagsorden ind i bogen – men nej, der er tale om et oprigtigt og hæderligt ønske om at præsentere den virkelighed  der er  –  for de politiske håndværkere.

De sejre og nederlag – det kæmpe arbejde, den flid og idealisme der er tale om som drivkraft og begejstring for det politiske arbejde mange er besjælet af.

Lyder det kedeligt?

Det er det bestemt ikke tværtimod!!

Ind imellem er det en gyser og ihvertfald en øjenåbner.  Enhver der bare er en anelse interesseret i og om politik uden  fakenews – spin og sladder vil her opdage to forfattere der virkelig ved hvad de skriver om..og gør det rasende interessant ved netop at lade modstandere – læs: kolleger – komme til orde til glæde for læseren.

Det i sig selv er ganske usædvanligt.

Og faktisk glædeligt!!

Vil på det inderste anbefale dette stille mesterværk til læsning – og det perfekte mål må være til undervisning på på såvel  folkeskoler  seminarier  og universiteter.

Godt gået Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 COVID-19, Sønderborg

Nye åbningstider i testcentrene

18. juni 2021 COVID-19

Fra fredag aften lukkes testcentrene Broager Sparekasse Skansen, Forsamlingsgården Sundeved og Væksthuset Augustenborg ned – og fremover vil der være otte testcentre, som kan benyttes. SFS-Hallen – hverdage  9:00 – 19:00, lør: 10.00 – 18.00, søn 10.00 – 18.00 Frivillighedens Hus – hverdage 9.00 – 19.00, lør: 10.00 – 20.00, søn: 10.00 – 20.00 Nordborg […]

Læs mere...