Alle pladser optaget til foredraget ”Øjenvidne til en flygtningekrise”

27. maj 2018 Kultur

På Biblioteket Sønderborg bliver der i maj og juni sat fokus på flygtninge.

Udover udstillingen ”100% FREMMED?”, som i øjeblikket kan ses udenfor Multikulturhuset, er der torsdag den 31. maj foredraget ”Øjenvidne til en flygtningekrise”.

Her fortæller Anna Klitgaard om mødet med flygtninge, lokale og frivillige på de græske øer og langs ruten og viser billeder fra møderne og rejserne. Hun fortæller historierne bag billederne – de historier, der ikke altid når nyhedsstrømmen, skrivcer biblioteket i en pressemeddelelse.

I et år har Anna Klitgaard fulgt flygtningekrisen tæt og rejst med flygtningene op langs Balkanruten. Anna Klitgaard arbejder som nomadisk freelancejournalist, når hun pakker rygsækken med pc, kamera, blokke og kuglepenne. Som skribent i medier som JP Explorer, Kristeligt Dagblad, Berlingske Rejsemagasin, Samvirke og Amnesty kommer hun vidt omkring – både geografisk og menneskeligt.

Hendes passion og nysgerrighed for verden har ført hende til alle syv kontinenter og mere end 100 lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Alle pladser er optaget.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...