Alle pladser optaget til foredraget ”Øjenvidne til en flygtningekrise”

27. maj 2018 Kultur

På Biblioteket Sønderborg bliver der i maj og juni sat fokus på flygtninge.

Udover udstillingen ”100% FREMMED?”, som i øjeblikket kan ses udenfor Multikulturhuset, er der torsdag den 31. maj foredraget ”Øjenvidne til en flygtningekrise”.

Her fortæller Anna Klitgaard om mødet med flygtninge, lokale og frivillige på de græske øer og langs ruten og viser billeder fra møderne og rejserne. Hun fortæller historierne bag billederne – de historier, der ikke altid når nyhedsstrømmen, skrivcer biblioteket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et år har Anna Klitgaard fulgt flygtningekrisen tæt og rejst med flygtningene op langs Balkanruten. Anna Klitgaard arbejder som nomadisk freelancejournalist, når hun pakker rygsækken med pc, kamera, blokke og kuglepenne. Som skribent i medier som JP Explorer, Kristeligt Dagblad, Berlingske Rejsemagasin, Samvirke og Amnesty kommer hun vidt omkring – både geografisk og menneskeligt.

Hendes passion og nysgerrighed for verden har ført hende til alle syv kontinenter og mere end 100 lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Alle pladser er optaget.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...