Alle pladser optaget til ‘Singlefest for udviklingshæmmede’

28. oktober 2021 Sønderborg

Vores singlefest er en bragende succes og jeg kan slet ikke få armene ned. Det skriver Dorte Heltoft, som er en af de fire arrangører af singlefest for udviklingshæmmede.

Det som egentlig startede med en aktivitet, jeg skulle lave i min anden praktik som pædagog på et botilbud i Sønderborg, men som ikke blev fuldført på grund af Corona, er endt i en succes.

Vi har pt solgt 80 billetter og må stoppe tilmelding nu.

Vi kunne sagtens havde solgt mange mange flere, men så har vi ikke mulighed for at give festdeltagerne den støtte, vi gerne vil. Vi stopper tilmeldingen nu, så vi kan være der for alle borgerne og give dem nogle redskaber, de kan bruge, når de gerne vil snakke med et menneske, de ikke kender.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tilmeldinger fra hele Als og Sundeved, Gråsten og faktisk helt op til Rødekro. Så det er så fantastisk, at festdeltagerne også møder nogle, som de ikke kender i forvejen.

Vi vil alle fire gøre alt for at det bliver en god aften, hvor de forhåbentlig får en ny god kontakt, som matcher den enkelte. Foruden Dorte Heltoft, så er arrangørerne hendes medstuderende, Amalie Frederiksen. Derudover er der Kristine Kllerich-Nielsen og Margit Elise Frandsen som er seksualvejlederuddannet og arbejder henholdsvis i område Øst og Vest i Sønderborg Kommune. Vi ser med det her projekt, hvor stort et behov der er for fokus på udviklingshæmmede og seksualitet og hvor vigtigt seksualarbejdernes arbejde er.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...