Fredag i den kommende uge sætter Blå Flag Center sammen med Det Sønderjyske Køkken fokus på havets skatkammer, når det gælder gourmetoplevelser.
Billetsalget er i gang.
I Sønderborg er vi alle tæt på havet. Men hvad er det for noget vand og hav, vi har?
Hvad indeholder det – og kan vi bruge det til noget?
”Alle de spændende spørgsmål vil deltagerne få svar på – og smag for – når vi inviterer til en aften med “havets gourmet”. Jeg tør godt love en oplevelsesrig aften sammen med to kokke fra Det Sønderjyske Køkken, som vil give et indblik i de mange delikate og lækre råvarer, der findes lige under havoverfladen”, siger Blå Flag-koordinator og naturskoleleder Andreas Hermann fra Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.
Sammen med kokkene fra Det Sønderjyske Køkken har Blå Flag Center Sønderborg sammensat en gourmet aften, der primært er målrettet voksne. Der vil blive vist, fortalt og lavet lækker gourmetmad med base i havets ressourcer, og resultatet – en lækker tre retters menu – vil til sidst blive nydt direkte ved havet.
Arrangementet foregå udendørs, råvarerne vil blive hentet op af havet og klargjort direkte på stranden over bål og flammende ild.
Arrangementet foregår i Alnor Strandpark fredag den 29. juli kl. 17-21, og der er begrænset antal pladser.
Billetter a 150 kr. kan købes hos Sønderborg Turistbureau.
Der serveres økologisk saft til maden, yderligere drikkevarer kan man selv medbringe.