Als-Fyn Broen: Nu bliver havbunden undersøgt

29. august 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nu kommer der gang i tilløbet til den kommende Als-Fyn bro – og de to kommuner har sammen med Region Syddanmark takket ja til et tilbud fra Rambøll, der vil se på havbunden.

Mogens K. Nielsen glæder sig over, at forundersøgelserne til broen går i gang.

Mogens K. Nielsen glæder sig over, at forundersøgelserne til broen går i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tale om er en seismisk undersøgelse af havbunden, der forventes at kunne afklare de store linjer i bundforholdene.
Forundersøgelse forventes at give et godt grundlag for at planlægge den efterfølgende proces, herunder hvor og hvormange boringer der vil blive behov for.
– Det bliver naturligvis uhyre spændende at få resultatet af undersøgelsen. Vi kan ikke sige hvor lang tid vi skal vente, men målingerne er formentlig afsluttet allerede i næste uge og derefter vil udredningsarbejdet gå i gang, siger formanden for Als-Fynbroen, Mogens K. Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Faaborg Midtfyn og Sønderborg kommuner afsat 14 mill. kr. over de kommende 4 år til at få vurderet de økonomiske og miljømæssige aspekter ved en fast forbindelse.

12. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Damefrokosten er aflyst

12. april 2024 Sønderborg

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen. ”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi […]

Læs mere...