Als-Fyn-forbindelsen: Bromøde på Midtfyn

16. oktober 2014 Erhverv

Foreningen Als-Fyn Broen arbejder for en fast forbindelse mellem Als og Fyn. For at sætte fokus på dette vigtige udviklingsprojekt for vækst, beskæftigelse og bosætning afholder foreningen et offentligt møde torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19.30 på Midtfyns Gymnasium.

Klik på billedet og meld dig ind i foreningen.

Klik på billedet og meld dig ind i foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I panelet deltager følgende personer, som vil komme med deres vurdering af en bro mellem Als og Fyn:

– Jørgen Mads Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lars H. Hansen, formand for Dansk Metal, Odense

– Claus Houden, pensionschef i Tryg Danmark og byrådsmedlem i Odense

– Jens Odgaard Olsson, direktør for Odense Zoo

– Christian Thygesen, borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune

Jørgen Mads Clausen vil fortælle om en fast forbindelses betydning for virksomhederne og erhvervsudviklingen, mens Lars H. Hansen vil redegøre for en bros betydning for beskæftigelse og velfærd.

Claus Houden vil give sin vurdering af broens betydning for regionen og Fyn, og Jens Odgaard Olsson vil fortælle om en fast forbindelses betydning for turisme i Regionen og syd for grænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig vil Christian Thygesen redegøre for broens betydning for regionen og kommunen, og han vil fortælle om de næste skridt henimod realiseringen af planen om en bro.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med synspunkter. Ordstyrer på borgermødet bliver journalist og kommunikationsrådgiver Jess Myrthu.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...