Als-Fyn-forbindelsen: Bromøde på Midtfyn

16. oktober 2014 Erhverv

Foreningen Als-Fyn Broen arbejder for en fast forbindelse mellem Als og Fyn. For at sætte fokus på dette vigtige udviklingsprojekt for vækst, beskæftigelse og bosætning afholder foreningen et offentligt møde torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19.30 på Midtfyns Gymnasium.

Klik på billedet og meld dig ind i foreningen.

Klik på billedet og meld dig ind i foreningen.

I panelet deltager følgende personer, som vil komme med deres vurdering af en bro mellem Als og Fyn:

– Jørgen Mads Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lars H. Hansen, formand for Dansk Metal, Odense

– Claus Houden, pensionschef i Tryg Danmark og byrådsmedlem i Odense

– Jens Odgaard Olsson, direktør for Odense Zoo

– Christian Thygesen, borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune

Jørgen Mads Clausen vil fortælle om en fast forbindelses betydning for virksomhederne og erhvervsudviklingen, mens Lars H. Hansen vil redegøre for en bros betydning for beskæftigelse og velfærd.

Claus Houden vil give sin vurdering af broens betydning for regionen og Fyn, og Jens Odgaard Olsson vil fortælle om en fast forbindelses betydning for turisme i Regionen og syd for grænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig vil Christian Thygesen redegøre for broens betydning for regionen og kommunen, og han vil fortælle om de næste skridt henimod realiseringen af planen om en bro.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med synspunkter. Ordstyrer på borgermødet bliver journalist og kommunikationsrådgiver Jess Myrthu.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...