Als Nørreherred Ringriderforening fejrer 125 år

15. maj 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Als Nørreherred Ringriderforening kan offentliggøre programmet for dette års ringridning, Als Nørreherred Ringriderforening fylder 125 år og det skal fejres.

De starter i år torsdag den 25. maj med en jubilæumskoncert, hvor der vil være fri entré. Det er lykkedes os få Danfoss Orkestret til at spille en jubilæumskoncert og samtidig vil Michael Korop komme og synge nogle dansktop-sange.

Torsdag eftermiddag kan der købes Kristihimmelfarts øl i E halle, som er det lille telt på pladsen. Her vil man også i god tid kunne bytte sin billet til Bierfesten til et armbånd, så vi kan minimere køen fredag, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag kommer til at stå i Bierfestens tegn ogher vil 640 mænd og kvinder i lederhosen og dirndel fyre op under Nordborgs største og hyggeliste fest. Underholdningen står Top Seven for.

Fredag eftermiddag bliver der ringrideropvisning for Sternfahrtdeltagere, men alle andre er også velkomne.

Lørdag er der ringridning og kl. 11,30 starter optoget med motorcykler foran hestene. Sønderborg Garden, FDF Orkestret og Sønderborg Brandværnsorkester, spiller undervejs.

Foreningen håber i år på godt vejr og mange folk på pladsen – det er jo ikke så tit at en forening fylder 125 år.

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...