Als Revyen: Kommer Københavnerne? Ja, de kom, de så og de grinede

11. marts 2016 Augustenborg Skrevet af: Michael Kjær

Als Revyen havde torsdag aften premiere på årets forestillingen i Augustenborg Hallerne og at årets tema var ’Kommer Københavnerne’ var der ingen tvivl om blandt de mange i salen.

NATURERHVERVSSTYRELSEN - ALS REVYEN - SØNDERBORGNYT

Blandt publikum til årets Als Revyen var flere medarbejdere fra NaturErhvervsstyrelsen

Artiklen fortsætter under annoncen

I baggrunden sås Augustenborg Slot og på rækkerne blandt gæsterne sad flere medarbejdere fra NaturErhvervsstyrelsen, der havde taget lidt fri fra de travle gøremål i forbindelse med udflytningen af de mange arbejdspladser til Augustenborg.

Og det var en kærlig, humoristisk og til tider skarp velkomst til københavnere med adresse til NaturErhvervsstyrelsens medarbejdere, der morede sig under de mange indslag direkte relateret til den nye arbejdsplads på Augustenborg Slot.

”Vi var jo bekymrede for, om vi kunne forstå det, men det kunne vi sagtens, ” fortalte direktøren for NaturErhvervsstyrelsen, Jette Petersen, som sammen med 10 medarbejdere, var blandt aftenens gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

NATURERHVERVSSTYRELSEN - JETTE PETERSEN - ALS REVYEN - SØNDERBORGNYT

Jette Petersen, direktør for NaturErhvervsstyrelsen

Om aftenens revy, var der kun rosende ord til de medvirkende:

”Rigtig, rigtig fint, meget morsomt og imponerende godt og ja, vi blev behandlet pænt, men også med den ’kant’, som det nu skal ha, så vi synes, det har været en fornøjelse at se Als Revyen, ” sagde Jette Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selve forestillingen var også en humoristisk fortælling om Sønderborg og vores nabo kommuner og der var kun én ting, som de fremmødte fra NaturErhvervsstyrelsen ikke helt vidste hvad var og det var tankerne om, at få bygget Als-Fyn broen.

Als Revyen spiller frem til og med den 13. marts og billetterne er forlængst solgt.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...