Alsie Express: Bestil plads i god tid og spar penge

7. juli 2015 Erhverv

Ny prisstruktur ventes at øge antallet af passagerer. Planlæg flyrejsen i god tid og spar penge. Børnerabat på 25 pct. på alle billettyper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Flyselskabet Alsie Express, der betjener ruten mellem Sønderborg og København, ændrer med virkning fra 8. juli sin prisstruktur.alsie5

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at der fremadrettet er 11 forskellige prisniveauer spændende fra kampagneprisen 395 kr. og ingen fleksibilitet til 1.495 kr. med maksimal fleksibilitet for sidste øjebliks billet fra Sønderborg til København. Med ændringerne belønner selskabet de passagerer, der langtidsplanlægge deres rejser og køber billetterne i god tid.

“Vi håber med initiativet, at imødekomme de mange, der har efterlyst en mere fleksibel prisstruktur. Nu bliver det prismæssige spring mellem de enkelte billetter på 100 kr. afhængig af, hvornår du booker. Tidligere var springet 500 kr., og det holdt måske mange fra at benytte flyet. Vi håber, at den fleksible prisstruktur vil øge passagerantallet på de enkelte afgange. I dag svinger belægningen mellem 25 og 100 pct.”, siger adm. direktør Henrik Therkelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...