Alsie Express: Flyselskabet bærer din bagage hele vejen

24. november 2014 Erhverv

Nu er der godt nyt til alle, der vil flyve fra Sønderborg til København og videre med et SAS-fly: Alsie Express har indgået et såkaldt Interline-samarbejde med SAS, og fra tirsdag kan man checke sin bagage ind i Sønderborg og først afhente kufferten på slutdestinationen.alsie

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremover bliver det meget lettere at rejse fra Sønderborg og videre ud i verden. Hvor de rejsende tidligere først skulle flyve med Alsie Express til København, hente bagagen i indenrigsterminalen, vandre over i udenrigsterminalen, checke bagagen ind igen, hente nyt boardingkort osv. kan man nu blot vise sin Alsie Express- og sin SAS-billet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så får man med det samme boardingkort til hele rejsen og ser først bagagen igen, når man lander i Rom, New York, eller hvor i verden man måtte være på vej hen. Og det samme gælder naturligvis, når man rejser retur .

 

“Interline-aftalen med SAS er en klar forbedring af vores service for transitpassagererne, og vi er glade for, at aftalen endelig er i hus”, siger Peter Høgh fra Alsie Express, der ikke lægger skjul på, at det har været noget af et puslespil at få alle detaljer i aftalen endeligt på plads:

Artiklen fortsætter under annoncen

“I flybranchen har vi uendelig mange sikkerhedskrav, og alt er minutiøst blevet gennemgået for at sikre, at alle bestemmelser bliver overholdt. Hverken vi eller SAS har på noget tidspunkt haft noget at bemærke, men når vi taler sikkerhed, er ’tillid’ ikke et begreb, vi bruger i vores branche. Så alt er blevet gennemgået”.

Flere forbedringer på vej

 

I

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk