Alsie Express flyver E VOS Piche til ringridning i København

17. august 2018 Kultur

Når sønderjyderne i København den 25. august har deres årlige ringridning, bliver det denne gang med besøg hjemmefra. Alsie Express har nemlig samlet E VOS Piche og flyver dem ind til en lille koncert på Kvægtorvet.

På gjaldende sønderjysk sang VOS for over 30 år siden hits som Te ringerien og E Spritte. Sange, som mange stadig husker – også selvom man er flyttet til København.

”Vi har selvfølgelig spillet de kendte sange over anlægget under vores cykelringridning de sidste par år, men at VOS nu kommer og spiller live , det er et vaske ægte scoop for vores arrangement”, siger Christian Michelsen, medarrangør af Vesterbro Ringridning.

Artiklen fortsætter under annoncen

E VOS Piche og Alsie Express. Foto: Alsie Express

Hanne Schmidt fra VOS glæder sig også til at flyve til København:

”Vi har børn, som er flyttet til København for at læse og arbejde. Vi benytter os ofte af Alsie Express, når vi rejser mellem hovedstaden og Als”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil rigtig gerne i kontakt med de sønderjyder, som er flyttet til hovedstaden. Med dette festlige indslag ønsker vi at sætte fokus på, at der kun er et lille stykke himmel mellem Sønderjylland og hovedstaden. Vi har mange gode tilbud, der gør det attraktivt at vælge flyet frem for bil, tog eller bus”, siger adm. direktør for Alsie Express Lone Marie Koch.

Det er mere en 10 år siden at pigerne sidst har optrådt sammen. Derfor er der blevet øvet inden afgangen mod København. ”Det har været en sjov udfordring, som vi har taget meget seriøst. Humøret er bestemt stadig lige så højt, og vi glæder os til dagen” siger Hanne Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk