Alsie Express flyver ekstraordinært til Berlin

6. september 2016 Erhverv

Sønderborgs lokale flyselskab Alsie Express har et godt tilbud til sønderborgenserne, der har lyst til en tur til den tyske hovedstad Berlin.

” Vi flyver en ekstraordinær tur til Berlin onsdag den 12. oktober 2016 fra Sønderborg kl. 07:45 og retur fra Berlin fredag d. 14. oktober klokken 18:00”, fortæller adm. direktør Lone M. Koch fra Alsie Express til SønderborgNYT.

Prisen for turen til Berlin tur/retur er 1.295 og der er gode rabatter, hvis børnene tages med.ALSIE EXPRESS

Artiklen fortsætter under annoncen

Som sædvanlig er forplejningen i top hos Alsie Express der på turen til Berlin serverer nybagte rundstykker/boller med et udvalg af lokale drikkevarer og snacks, og på turen tilbage til Sønderborg serveres et udvalg lokale drikkevarer og snacks.

Alsie Express tilbyder sammen med SeaDane Travel en samlet pakke med flyrejsen, centralt beliggende 5-stjernet hotel og morgenmad. Dermed er der lagt op til et par dejlige dage i Tysklands pulserende hovedstad.

Berlin byder på et overvælde tilbud af muligheder. Gå shop-amok, se alle de kendte seværdigheder, besøg museer, se på kunst, oplev teater/musik eller opsøg de mere boheme kvarterer eller hvad med en tur bag rattet på en original Trabant kommer på guidet tur gennem Berlin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om flyveturen til Berlin hér og pakkeløsningen i samarbejde med Seadane Travel hér.

Ønsker du at se mulighederne for at booke hotel, så læs mere hér.

Du kan finde masser af tips og oplevelser på Berlin portal hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...