Alsie Express gør Sønderborg synlig for hele verden

12. august 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nu bliver det endnu lettere at flyve fra Sønderborg og via København ud i resten af verden. Alsie Express har indgået en interline aftale med SAS. Det betyder, at man kan nøjes med én billet og booke hele rejsen fra Sønderborg og frem til slutdestinationen via SAS’ hjemmeside eller direkte hos rejsebureauerne. Og naturligvis også den anden vej.

I de tilfælde, hvor SAS ikke har direkte forbindelse til den ønskede slutdestination, bliver man via SAS’ hjemmeside automatisk guidet over til den af SAS’s Star Alliance partnere, der flyver til den ønskede slutdestination.alsie2

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke blot på SAS’ hjemmeside, at Sønderborg og Alsie Express får en anden status. Det gør man også på de forskellige internationale søgemaskiner som eksempelvis Momondo.com. Nu taster man blot Sønderborg – New York og rejsen kommer frem.

“Aftalen styrker både Alsie Express og Sønderborg Lufthavn i konkurrencen med eksempelvis Hamburg. Det, at vi bliver synlige i et worldwide system, får stor betydning. Nu kan man for alvor se, hvilke gode muligheder man har, når man vælger Sønderborg som både start og slutmål”, siger adm. direktør Henrik Therkelsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man fremover ankommer til check-in i Sønderborg Lufthavn bliver bagagen tjekket ind til slutdestinationen samtidig med, at man får udleveret et boardingkort med angivelse af den plads, man skal sidde på i flyet fra København og ud i verden.alsie1

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder store lettelser for både erhvervs- og privatrejsende. Nu skal de ikke stresse rundt efter bagage eller for at tjekke ind på ny, men kan koncentrere sig om opholdet og mulighederne i transithallen.

Det er investeringen i en ny softwareplatform fra WorldTicket, der nu endelig muliggør interline aftalen med SAS. På sigt er det muligt, at Alsie Express vil indgå lignende aftaler med andre flyselskaber.

Interlineaftalen betyder bl.a. at selskaberne accepterer hinandens billetter, bagage- og passager gennemcheck og gensidig hjælp ved driftsforstyrrelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...