Alsie Express nu med ungdoms- og seniorbilletter

25. november 2015 Erhverv

Fra tirsdag indfører Alsie Express ungdoms- og seniorbilletter på flyruten mellem Sønderborg og København. Billetprisen bliver 495 kr. per strækning, og gælder på næsten alle afgange.

Alsie Express tilbyder nu ungdoms- og seniorbilletter.

Alsie Express tilbyder nu ungdoms- og seniorbilletter.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye billetter kan udelukkende bookes via selskabets hjemmeside www.alsieexpress.dk og helt frem til afgang.

Det er aldersgruppen fra 12 til 25 år, der er omfattet af ungdomsbilletten, men studerende, lærlinge eller værnepligtige i alderen mellem 26 og 31 år, kan man også flyve ungdom til den faste lave pris.

Seniorbilletten henvender sig alle fra de er fyldt 65 år.

“Billetterne henvender sig til de mange, der spontant vil en tur til København eller Sønderborg. Det kan være unge, alsieder vil besøge de gamle kammerater, eller mor, der kaldes til assistance, fordi der er et sygt barn i familien. De går blot ind på hjemmesiden, booker og tager af sted. Ændres rejseplanerne, er det muligt gebyrfrit at ændre dato og afrejsetidspunkt til en anden dag, hvor der er tilgængelige ungdoms- eller seniorbilletter”, siger adm. direktør Henrik Therkelsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det seneste år har Alsie Express haft 56.000 passagerer på ruten mellem København og Sønderborg.  Sammen med den nye prisstruktur selskabet gennemførte tidligere på året, skal salget af ungdoms- og seniorbilletterne være med til at realisere planerne om et årligt passagertal på over 60.000.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk