Alsion: Harry Potter-film – med live-musik

24. februar 2018 Kultur

Først kom bøgerne og så kom filmene. Nu indleder den fantastiske fantasy-figur Harry Potter for første gang en verdensomspændende turné som filmkoncert med live symfoniorkester.

Du kan opleve filmkoncerten i Alsions koncertsal den 24. marts.

Filmkoncerter er blevet ekstremt populære – både internationalt og i Danmark de seneste år. Nye tekniske landvindinger gør, at du kan se en film knivskarpt digitalt på meget store lærreder i arenaer og koncerthuse og med live musik fra et stort symfoniorkester”, siger direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen i en pressemeddelelse.

Det er Musikkens Hus, der har rettighederne til Harry Potter i Norden

Konceptet for filmkoncerterne er således, at den originale film afspilles med tale og danske undertekster som i en biograf, mens filmmusikken spilles live af Czech National Symphony Orchestra, der sidder nedenfor storskærmen.

Du kan købe din BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...