Alsion: Harry Potter-film – med live-musik

24. februar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Først kom bøgerne og så kom filmene. Nu indleder den fantastiske fantasy-figur Harry Potter for første gang en verdensomspændende turné som filmkoncert med live symfoniorkester.

Du kan opleve filmkoncerten i Alsions koncertsal den 24. marts.

Filmkoncerter er blevet ekstremt populære – både internationalt og i Danmark de seneste år. Nye tekniske landvindinger gør, at du kan se en film knivskarpt digitalt på meget store lærreder i arenaer og koncerthuse og med live musik fra et stort symfoniorkester”, siger direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Musikkens Hus, der har rettighederne til Harry Potter i Norden

Konceptet for filmkoncerterne er således, at den originale film afspilles med tale og danske undertekster som i en biograf, mens filmmusikken spilles live af Czech National Symphony Orchestra, der sidder nedenfor storskærmen.

Du kan købe din BILLET HER

19. juli 2024 Samfund, Sønderborg

DSB-grunden – lige nu er den et trist syn

19. juli 2024 Samfund

I april godkendte Byrådet, at DSB-grunden blev sat til salg, så der kan blive bygget studieboliger på området. ”Lige nu er det et lidt trist område, så det er godt, der er et projekt og det spiller fint ind i Mejeriet og Sønderborghus”, sagde borgmester Erik Lauritzen tilbage i april. Forleden så Bo Bach på […]

Læs mere...