Alsion: Sol Gabetta på scenen den 9. juli

1. juli 2014 Kultur

Koncertsalen Alsion danner igen i år rammen om en stor koncert under Schleswig-Holstein Musik Festival. Sol Gabetta spiller Mendelssohn, er oven i købet åbningskoncerten for rækken af Sol Gabetta-koncerter for hele den populære festival.

Sol Gabetta spiller i Alsion 9. juli.

Sol Gabetta spiller i Alsion 9. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker 9. juli klokken 20.
Argentinske Sol Gabetta er sin unge alder til trods allerede en superstjerne inden for klassisk musik. Hendes særlige og følsomme tilgang til celloen har begejstret publikum i verdens største koncertsale.

I marts tog hun blandt andet DR Koncertsalen med storm, og senest kan anmelderne ikke få armene ned efter hendes koncerter med Berliner Philharmoniker.

Koncerterne blev meget a pro pos dirigeret af Krzysztof Urbañski, der sidste år gæstede Alsion som dirigent for Schleswig Holstein festivalorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sol Gabetta er sammen med komponisten Felix Mendelssohn Bartholdy hovednavn.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...