Alsion: Sol Gabetta på scenen den 9. juli

1. juli 2014 Kultur

Koncertsalen Alsion danner igen i år rammen om en stor koncert under Schleswig-Holstein Musik Festival. Sol Gabetta spiller Mendelssohn, er oven i købet åbningskoncerten for rækken af Sol Gabetta-koncerter for hele den populære festival.

Sol Gabetta spiller i Alsion 9. juli.

Sol Gabetta spiller i Alsion 9. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker 9. juli klokken 20.
Argentinske Sol Gabetta er sin unge alder til trods allerede en superstjerne inden for klassisk musik. Hendes særlige og følsomme tilgang til celloen har begejstret publikum i verdens største koncertsale.

I marts tog hun blandt andet DR Koncertsalen med storm, og senest kan anmelderne ikke få armene ned efter hendes koncerter med Berliner Philharmoniker.

Koncerterne blev meget a pro pos dirigeret af Krzysztof Urbañski, der sidste år gæstede Alsion som dirigent for Schleswig Holstein festivalorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sol Gabetta er sammen med komponisten Felix Mendelssohn Bartholdy hovednavn.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...