Alsion: Stor KvindeEvent med modeshow og kendisser

16. august 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Onsdag den 31. august åbnes dørene til et storslået arrangement i Alsion i Sønderborg, hvor du kan gå hjem med fornyet garderobe og inspiration inden for mode, styling, briller, smykker og meget meget andet.

Kom til en inspirerende KvindeEvent med stort modeshow, Hans Pilgaard som aftenens vært, stylingtips fra en kendt stylist, samt musikalsk oplevelse med Sanne Salomonsen.2 (2)-1467054288022

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være tilbud på tøj og på andre produkter fra lokale butikker, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Aftenens musikalske indslag kommer fra Danmarks Rock Mamma nr. 1 – den skønne og fabelagtige Sanne Salomonsen.

Hvis du sender en mail til SønderborgNYT – chef@sonderborgnyt.dk – inden kl. 16 i dag, tirsdag den 16. august, og fortæller, hvilken stylist, der også skal på scenen i KvindeEvent, så er du med i lodtrækningen om to billetter.

Vinderens navn kommer på SønderborgNYT umiddelbart efter lodtrækningen – og i mailen skal du skrive dit navn og telefonnummer plus navnet på stylisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om KvindeEvent og tilmeld dig HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...