Alsions jubilæum fejres med et musikalsk overflødighedshorn

2. oktober 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 30. oktober 2007 var en stor aften. Da åbnede Dronning Margrete officielt hele Sønderjyllands musikhus, Koncertsalen Alsion. Derfor skal naturligvis fejres, at salen fylder 10 år.

Leif Maibom kæder Jubilæumsaftenen sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så på selveste tiårsdagen 30. oktober inviterer Fonden Koncertsalen Alsion til et overflødighedshorn af musikalske oplevelser, der på hver deres måde viser, hvad koncertsalen har budt på gennem det seneste årti, skriver fonden i en pressemeddelelse.

Sønderjyllands Symfoniorkester spiller klassisk musik – både på den store, klassiske måde og som cross-over sammen med electronica-artisten, Christophe Charles. Danmarks førende folkmusik-par, Harald Haugaard Band & Helene Blum, spiller egne kompositioner og fortolkninger, mens landets grand old jazz-man, Niels Lan Doky, har Amanda Thomsen med på scenen. Med er på scenen er også Sønderjysk Pigekor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenens højdepunkt bliver, når Tim Christensen spiller numre selv og sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester. Sønderborgs revykonge, Leif Maibom, kæder som konferencier aftenens alsidige program sammen på smukkeste og vittigste vis.

Billetter koster 260 kroner og kan købes HER på BILLET

 

 

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...