Alskoncerten 2016 melder alt klar

17. august 2016 Kultur

Programmet til den 16. udgave af Alskoncerten 2016 er på plads og publikum kan igen se frem til top underholdning og spændende musikoplevelser i super hyggelige Augustenborg Slotspark søndag den 21. august 2016.

Nye ejere på slottet og udfordringer omkring musikken, har betydet ændringer, nye tiltag, og en forsinket salgsstart. Det er der imidlertid kommet et ganske spændende slutprodukt ud af, indeholdende 4 ganske forskelligartede musikalske afdelinger.

Udgangspunktet for koncerten er fortsat musik af høj kvalitet og at den musikalske oplevelse består. Publikum kan se frem til 1 afdeling med musicals, 1 afdeling med dansk top/pop, 1 afdeling med rock n’roll samt en blandet afdeling med akustisk sommermusik samt irsk folkemusik m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncertens normale ”husorkester” er pålagt ændret vagttjeneste og udlandsophold og har derfor ikke kunnet spille i august. Det betyder at et nyt super professionelt ”husorkester” med stryger, cello og saxofon bliver rygraden til årets Alskoncert.

Årets solisthold bliver Christoffer Brodersen, Mark Dixon, Jane Clark, Shane Donnelly, Jesper Lundgaard, Trine Gadeberg, Maria Corydon fra Musical Akademiet i Fredericia, samt Birthe Kjær som kommer med sit kendte Feel Good Band.

Foreningen Alskoncerten.dk håber at rigtig mange vil bakke op omkring koncerten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...