Alskoncerten 2016 melder alt klar

17. august 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Programmet til den 16. udgave af Alskoncerten 2016 er på plads og publikum kan igen se frem til top underholdning og spændende musikoplevelser i super hyggelige Augustenborg Slotspark søndag den 21.

Artiklen fortsætter under annoncen

august 2016.

Nye ejere på slottet og udfordringer omkring musikken, har betydet ændringer, nye tiltag, og en forsinket salgsstart. Det er der imidlertid kommet et ganske spændende slutprodukt ud af, indeholdende 4 ganske forskelligartede musikalske afdelinger.art

Udgangspunktet for koncerten er fortsat musik af høj kvalitet og at den musikalske oplevelse består.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum kan se frem til 1 afdeling med musicals, 1 afdeling med dansk top/pop, 1 afdeling med rock n’roll samt en blandet afdeling med akustisk sommermusik samt irsk folkemusik m.m.

Koncertens normale ”husorkester” er pålagt ændret vagttjeneste og udlandsophold og har derfor ikke kunnet spille i august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder at et nyt super professionelt ”husorkester” med stryger, cello og saxofon bliver rygraden til årets Alskoncert.

Årets solisthold bliver Christoffer Brodersen, Mark Dixon, Jane Clark, Shane Donnelly, Jesper Lundgaard, Trine Gadeberg, Maria Corydon fra Musical Akademiet i Fredericia, samt Birthe Kjær som kommer med sit kendte Feel Good Band.

Foreningen Alskoncerten.dk håber at rigtig mange vil bakke op omkring koncerten.

Billetter kan købes hér.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...