Alskoncerten stopper billetsalget til En Søndag på Als

12. december 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Koncerten 2016 blev en fantastisk oplevelse for publikum såvel som solister, men på grund af problemer bl.a. omkring adgang til slottet, kom billetsalget først i gang i april måned. Det betød at foreningen mistede cirka fem måneders salg og derfor desværre kom ud med et underskud på omkring 200.000 kr.

Siden september har foreningen været i positiv dialog med Sønderborg Kommune om hjælp til at komme videre. Men disse forsøg er nu desværre strandet og derfor har bestyrelsen fundet det nødvendigt at indstille billetsalget, indtil der foreligger en afklaring af foreningens fremtidige økonomi, skriver foreningen Alskoncerten på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi beklager meget dette skridt, og alle som har købt billetter til 2017 kan, hvis man ønsker det, få dem refunderet der, hvor de er købt.

Bestyrelsen vil arbejde hårdt på at få økonomien på plads, så der også kan komme slotskoncerter fremover.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...