Alskoncerten stopper billetsalget til En Søndag på Als

Arkivfoto
Arkivfoto
12. december 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Koncerten 2016 blev en fantastisk oplevelse for publikum såvel som solister, men på grund af problemer bl.a. omkring adgang til slottet, kom billetsalget først i gang i april måned. Det betød at foreningen mistede cirka fem måneders salg og derfor desværre kom ud med et underskud på omkring 200.000 kr.

Siden september har foreningen været i positiv dialog med Sønderborg Kommune om hjælp til at komme videre. Men disse forsøg er nu desværre strandet og derfor har bestyrelsen fundet det nødvendigt at indstille billetsalget, indtil der foreligger en afklaring af foreningens fremtidige økonomi, skriver foreningen Alskoncerten på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi beklager meget dette skridt, og alle som har købt billetter til 2017 kan, hvis man ønsker det, få dem refunderet der, hvor de er købt.

Bestyrelsen vil arbejde hårdt på at få økonomien på plads, så der også kan komme slotskoncerter fremover.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...