Alskoncerten stopper billetsalget til En Søndag på Als

12. december 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Koncerten 2016 blev en fantastisk oplevelse for publikum såvel som solister, men på grund af problemer bl.a. omkring adgang til slottet, kom billetsalget først i gang i april måned. Det betød at foreningen mistede cirka fem måneders salg og derfor desværre kom ud med et underskud på omkring 200.000 kr.

Siden september har foreningen været i positiv dialog med Sønderborg Kommune om hjælp til at komme videre. Men disse forsøg er nu desværre strandet og derfor har bestyrelsen fundet det nødvendigt at indstille billetsalget, indtil der foreligger en afklaring af foreningens fremtidige økonomi, skriver foreningen Alskoncerten på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi beklager meget dette skridt, og alle som har købt billetter til 2017 kan, hvis man ønsker det, få dem refunderet der, hvor de er købt.

Bestyrelsen vil arbejde hårdt på at få økonomien på plads, så der også kan komme slotskoncerter fremover.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...