Alskoncerten: Køb din koncert-oplevelse inden prisen stiger

2. juni 2014 Kultur
Klik på billedet og bestil din billet.

Klik på billedet og bestil din billet.

Oplev Jesper Lundgaard, Christoffer Brodersen, Susanne Elmark, Jette Torp og Birthe Kjær me­d The Feel Good Band og et kor for kun 320 kr. + gebyr ved køb inden 1. juli.Billetterne giver jer mulighed for at opleve en hel søndag med forrygende dejlig live-musik i Augustenborg Slotspark. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommerudflugt

Den 14. udgave af open air Slotskoncerten – En Søndag på Als, finder sted den 24. august 2014 i den smukke Augustenborg Slotspark og igen i år er der mulighed for at opleve koncerten sammen med familie, venner og bekendte. Arrangementet er også velegnet til personaleforeningens årlige sommerudflugt.

Musikken 2014

 Musikalsk bliver der fokus på populære musical highlights, klassiske evergreens og danske favoritter samt kendt pop/rock og så kommer Birthe Kjær i en af afdelingerne med sit store The Feel Good Band og sit kæmpestore bagkatalog af kendte klassikere og Grand Pris ørehængere, så publikum kan forvente en fest og en stor musikalsk naturoplevelse i den smukke Slotspark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets solisthold

Musicalstjernen Jesper Lundgaard, er syngende konferencier, og mon ikke han har nogle Elvis numre med i ærmet. En af Danmarks førende sopraner Susanne Elmark, som har kalenderen fyldt op af solist-, musical- og operaengagementer rundt omkring i Europa. Musikeren og entertaineren, sønderjyske Christoffer Brodersen, som ud over at være 1/6 del af den yderst populære vokalgruppe Basix, har fuld gang i karrieren i hele Danmark, Europa og USA. Sangerinden og entertaineren Jette Torp, som i øjeblikket har kæmpe succes med Danmarksturneen Musik & Fis, som hun laver med sin gamle makker Finn Nørbygaard. Danmarks ukronede dansktop-dronning Birthe Kjær med sit store The Feel Good Band, og med i tasken har de hits som ”Sommer og sol”, ”Den knaldrøde gummibåd” samt vindermelodien fra Melodi Grand Prixet i ’89 ”Vi maler byen rød”

Artiklen fortsætter under annoncen

SMUK – Slesvigske Musikkorps

Naturligvis er SMUK den musikalske rygrad for Alskoncerten. Orkestret er et af Danmarks ypperligste Brass Big Bands og mestre både klassisk, pop/rock og folkemusik. SMUK er utroligt populær langt ud over Sønderjylland grænser.

Danfoss Orkestret

De frivillige i det 38 mand store populære lokale brass band under ledelse af dirigent, John Frederiksen er en fast del af programfladen til Als koncerterne og starter dagen for fuld udblæsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og endelig kommer der et stor spændende mandskor som offentliggøres senere, ligesom Sønderborg Harmonikaklub spiller for publikum ved indgangen først på dagen.

Storskærm –giver publikum i hele Slotsparken mulighed for at få en mere personlig koncertoplevelse.

Klik på Alskoncertens banner på Sønderborg Nyt og se mere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...