AlsRevy: Engagement og begejstring bærer rigtigt langt

3. marts 2015 Kultur

I weekenden havde Alsrevyen besøgt af skuespiller og instruktør Jan Hertz, der hjalp til med at stramme de forskellige numre op, så de har præcis det anslag og tempo, som de skal have.alsrevy

SønderborgNyt har spurgt Leif Maibom fra Sønderborg Sommerrevy, om de også havde instruktør på i de første år.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det havde vi ikke. Vi var drevet af engagement og den begejstring, der ligger i

Leif Maibom har taget hele turen fra glad og begejstret amatør til landskendte Thorleif og sammen med fru Johnna er han revychef i Sønderborg Sommerrevy.

Leif Maibom har taget hele turen fra glad og begejstret amatør til bl.a. landskendte Thorleif og sammen med fru Johnna er han revychef i Sønderborg Sommerrevy.

frivilligt arbejde og har vel ment, at ingen kunne gøre det bedre end os selv”, siger Leif Maibom. Ved nærmere eftertanke kan det også have handlet om, at det gjorde man ikke dengang.

”Og der var ingen af os, der ville have vidst, hvem vi skulle have ringet til”, siger revydirektøren.

Han fortæller videre, at flere fra hans revy begyndte at tage på instruktørkurser hos Dansk Amatør Teaters Samvirke, hvor han selv også deltog i flere tekstforfatterkurser.

”Jeg synes, de gør det rigtigt godt i Augustenborg og det er skønt at se på dem alle sammen, at de virkeligt brænder for revy”, siger Leif Maibom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk