Alsrevyen klar til at fyre den af

6. marts 2014 Kultur

På scenen står et stærkt aktørhold med mange nye ansigter, nemlig Alice Brønd, Jane da Gama, Lene Wrang og Nicklas Wilkens og de spiller sammen med gengangerne Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen og Erling Thomsen. Torsdag er det allersidste prøve inden den udsolgte premiere fredag. Læs programmet på www.alsrevyen.dk

Statsministeren snupper lige et billede af statsministeren.

Statsministeren snupper lige et billede af statsministeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De må ikke bygge hotellet på havnen så højt, som de drømte om. Stiftet er bange for, at folk vil forveksle det med Marie Kirken, lyder det fra en af skuepillerne, mens revyen gennemgår nogle af de tiltag, der er kommet fra vores politikere.

– Ja, Aase blev ikke borgmester igen og det er fordi hun glemte os i udkanten. Erik Lauritzen siger, at han vil være der for hele kommunen, så nu vil jeg have et lyskryds i Holm, siger en kvinde. Når hun tæller, hvor mange lyskryds der er i Sønderborg, så er det tydeligt, at Holm er noget bagud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seniorjobs

Kommunen er forpligtet til at sætte “det grå guld” i seniorjobs og det har revyholdet svært ved at se meningen i.

– Vi vil da hellere på højskole, så giv de lortejob til nogen, der virkeligt mangler penge, siger de.

Revyen kommer fint gennem 150-året for Slaget ved Dybbøl, Lars Løkke, Jørgen Leth, Helle Thorning – og de får sendt en melding til de rige i Whiskybæltet om, at der er råd til meget mere champagne, hvis de flytter til Sønderborg. Grænsen er jo dejligt tæt på.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har sparet 300 kroner på en flaske whisky og hvis vi køber tre mere, så er der råd til chokolade, siger et par rutinerede grænsehandlere.

Der er et dejligt tempo i dette års revy, hvor numrene flyder afsted i en lind strøm.

Det kan bestemt anbefales, at du køber en billet til lørdag – der er fyrre tilbage – eller bestiller en til søndag eftermiddag.

Se billeder fra forestillingen ved at trykke på knappen:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...