Alssundbroen: Meget langsom kørsel indtil november

29. juli 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

På mandag, den 4. august, går Vejdirektoratet i gang med vejarbejde på Alssund-broen. Arbejdet, som skal forbedre trafiksikkerheden, vil vare indtil 6. november, og indtil da må bilisterne regne med langsom trafik over broen i perioder.sol

Artiklen fortsætter under annoncen

På broen skal der etableres et autoværn i midten, og tilkørselsrampen til Rute 8 skal ombygges for at afhjælpe situationen.

Også for de bløde trafikanter på Als-siden af broen forbedres sikkerheden, nemlig på strækningen mellem vejen Vestermark, der går ud på Kær Halvø og rampetilslutningen til broen.  Her sættes en midterhelle op.

Strækningen over Alssund-broen og tilkørselsrampen ved Vestermark på Als blev i 2012 udpeget som en sort plet. Der har været uheld, hvor bilister har overskredet broens midterlinje og er stødt frontalt sammen med modkørende. Der har også været uheld med vognbaneskift ved tilkørselsrampen for bilister, der kører mod Jylland.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...