Alssundgymnasiets rektor er meget tilfreds med politiet indsats efter bombetruslen

27. september 2019 112

Politiets eksperter har nu gennemsøgt hele skolen og alle udeområder og dermed afsluttet deres grundige arbejde i forbindelse med den bombetrussel, ledelsen modtag natten til fredag. Intet mistænkeligt blev fundet, og gymnasiet er genåbnet kl. 15.00 fredag.

Natten til fredag modtog ledelsen på skolen en kortfattet bombetrussel på e-mail. Efter at have læst mailen tidligt fredag morgen, alarmerede gymnasiets rektor, Jeppe Kragelund, politiet, som hurtigt afspærrede området, hvilket betød, at man kunne forhindre eleverne i at møde op på skolen.

”Vi er meget glade for den professionelle og effektive indsats fra politiets side”, fortæller rektor Jeppe Kragelund i en pressemeddelelse.

”Vi var selvfølgelig både forundrede og påvirkede af en så ubehagelig trussel på en dag, der skulle have været endnu en rar og hyggelig afslutning på ugen for elever og lærere på AGS. Og derfor er jeg også glad for at kunne rose mit personale og politiet for deres professionelle reaktion på noget så uvant for os som trusler.”

Skolen holder en fællessamling mandag og følger derefter igen det normale skema.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...