Alssundgymnasiets rektor er meget tilfreds med politiet indsats efter bombetruslen

27. september 2019 112

Politiets eksperter har nu gennemsøgt hele skolen og alle udeområder og dermed afsluttet deres grundige arbejde i forbindelse med den bombetrussel, ledelsen modtag natten til fredag. Intet mistænkeligt blev fundet, og gymnasiet er genåbnet kl. 15.00 fredag.

Natten til fredag modtog ledelsen på skolen en kortfattet bombetrussel på e-mail. Efter at have læst mailen tidligt fredag morgen, alarmerede gymnasiets rektor, Jeppe Kragelund, politiet, som hurtigt afspærrede området, hvilket betød, at man kunne forhindre eleverne i at møde op på skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er meget glade for den professionelle og effektive indsats fra politiets side”, fortæller rektor Jeppe Kragelund i en pressemeddelelse.

”Vi var selvfølgelig både forundrede og påvirkede af en så ubehagelig trussel på en dag, der skulle have været endnu en rar og hyggelig afslutning på ugen for elever og lærere på AGS. Og derfor er jeg også glad for at kunne rose mit personale og politiet for deres professionelle reaktion på noget så uvant for os som trusler.”

Skolen holder en fællessamling mandag og følger derefter igen det normale skema.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...