Ambulancekørsel: Klagenævnet afviser klage fra Falck

6. februar 2015 Erhverv

I august 2014 vandt BIOS Ambulance Service Danmark A/S og Responce A/S opgaven med at køre ambulancer i Region Syddanmark fra 1. september i år, fordi de to selskaber kom med de mest fordelagtige tilbud set ud fra en samlet vurdering af økonomi, kvalitet og leveringssikkerhed. Det betyder, at BIOS og Responce overtager opgaven fra Falck, som i dag kører alle ambulancerne i regionen. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/10/politi21.jpg”>politi2

Først i september 2014 klagede Falck til Klagenævnet for Udbud over regionens beslutning. Klagenævnet har nu behandlet sagen, og har torsdag afvist Falcks klage.

“Vi er selvfølgelig tilfredse med, at klagenævnet har afvist Falcks klage. Det viser, at vi har fulgt de regler, der er omkring et udbud. Og at vi har givet alle, der bød på opgaven med at køre vores ambulancer en fair og korrekt vurdering af deres tilbud. Det korte af det lange er, at Falcks tilbud var for dyrt her i regionen”, siger formanden for det præhospitale udvalg i Region Syddanmark Thyge Nielsen.

“Med klagenævnets afgørelse må al diskussion om ambulance-udbuddet være slut. Nu må vi give BIOS og Responce ro til at forberede den store opgave, de skal løse fra 1. september i år”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk