Amin Jensen og Julie Berthelsen er med ved SMUK Nytårskoncert

5. september 2019 Kultur

Publikum får fornøjelsen af både Amin Jensen og Julie Berthelsen når Hjemmeværnet og Lions arrangerer Nytårskoncert 2020 – 24. januar i Koncertsalen Alsion.

God stemning, fantastiske toner, et veloplagt orkester og unikke solister. Omtrent sådan vil de fleste, der har oplevet Slesvigske Musikkorps Nytårskoncert, beskrive begivenheden. Nytårskoncerten 2020 bliver ingen undtagelse. Det lover orkesterchef i Slesvigske Musikkorps Rasmus Frandsen og afslører, at årets solister bliver ingen ringere end Amin Jensen og Julie Berthelsen. Førstnævnte er måske mest kendt for at være sjov, men han kan meget mere end det, skriver Hjemmeværnet til SønderborgNYT.

Siden Amin Jensen hyggede om publikum i programmet ”Hit med Sangen” og optrådte med stand up i 1990’erne, har hans karriere således taget en rivende udvikling. Han har blandt andet taget operaen til sig. Faktisk har Amin Jensen syslet med opera de seneste 16 år, og har udviklet sin stemme, så han nu også mestrer operagenren.

En gammel kending

Til SMUK Nytårskoncert 2020, som nytårskoncerten benævnes, får Amin Jensen følgeskab af Julie Berthelsen, som kender alt til Forsvarets Musikalske Ambassadører. Hun har optrådt med musikkorpset ved flere lejligheder og har blandt andet været solist sammen med Martin Brygmann, ved SMUK Nytårskoncert i 2010.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julie Berthelsen gjorde allerede i 2002 opmærksom på sin smukke stemme, da hun deltog i tv-programmet ”Popstars”. Siden har Julie Berthelsen optrådt ved alt fra julekoncerter til Dansk Melodi Grand Prix.

Orkesterchef Rasmus Frandsen ser frem til koncerten.

“Kombinationen af Amin Jensen og Julie Berthelsen bliver helt fantastisk; to store stemmer og to store personligheder, der altid har et glimt i øjet og lyst til at give publikum en god oplevelse”, siger han og fortsætter:

“Jeg er overbevidst om, at SMUK Nytårskoncert 2020 bliver alt det, som publikum elsker ved koncerterne. Det vil sige en koncert, hvor salen i det ene øjeblik kan være tavs, og næsten højtidelig, og i næste øjeblik genlyde af latter”, siger Rasmus Frandsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SMUK Nytårskoncert 2020 spilles i Koncertsalen Alsion fredag 24. januar 2020 kl.1930.

Billetsalget begynder 13. september kl. 10 via billetten.dk eller på turistkontoret.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...