Anders Lund Madsen fortæller om den røde tråd

5. oktober 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Verden er superindviklet, alting går så stærkt, og mange går ned med stress bare ved at prøve at forstå en lillebitte smule af det hele.

Den 4. november klokken 19 giver Anders Lund Madsen løsningen på, hvad der skal gøres.

Den populære tv-vært, journalist og entertainer viser i sit foredrag “Stof” publikum det, som folk for længst måske har opgivet at finde: Den røde tråd. En tråd, er vel at mærke er vævet af et ganske særligt stof.

“Forstå det stof og fat livet, eller bliv forvirret på et langt højere plan”,siger Anders Lund Madsen.17575-724784

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Lund Madsen ved det meste om det meste. Og det er vigtigt. Men det afgørende er, at han kan tilegne sig ny viden og formidle selv komplekse problemstillinger, således at snart sagt alle-og-enhver bliver i stand til at forstå dem. Og oven i købet på en underholdende måde.

Foredraget arrangeres i et samarbejde mellem Olferts Vennter og  Nordborg Slots Efterskole.

Det starter klokken 19 og foregår i Nordborghallen, der har adressen Luffes Plads 2, 6430 Nordborg. Billetter koster 200 kroner i forsalg på www.sonderborgbilletten, www.nembillet.dk og www.olferts-venner.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventuelt ikke solgte billetter sælges i døren på aftenen.

Yderligere information findes på www.olfertsvenner.dk

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...