Andrea Gadeberg er med i SMUKs Nytårskoncert i Alsion

27. november 2018 Kultur

Andrea Gadeberg glæder sig til at give prøver på sit talent og optræde sammen med Slesvigske Musikkorps, Forsvarets Musikalske Ambassadører og Søren Sko.

Det garvede musikkorps møder det talentfulde, når Hjemmeværnet og Lions arrangerer SMUK Nytårskoncert fredag 25 januar klokken 19:30 i Koncertsalen i Alsion.

Den ene solist, Søren Sko, har gennem årene opnået en særlig position som pop- og rocksanger.

Andrea Gadeberg er en alsidig solist på vej frem. Hun har allerede gjort opmærksom på sig selv og sin stemme i forbindelse med en koncertrække i selskab med Stig Rossen. Hun er desuden i gang med næste kapitel af sin karriere – denne gang som skuespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den talentfulde sanger lægger ikke skjul på, at hun ser frem til at stå på scenen med den erfarne Søren Sko. Det bliver dog ikke uden en vis ærefrygt.

“Det er da sindssygt og megafedt, men jeg er da også nærmest ved at ryste i bukserne. Søren Sko er en rigtig dygtig musiker, og han virker til at være enormt rar, så det skal nok blive godt”, siger Andrea Gadeberg i en pressemeddelelse.

“Jeg glæder mig til at møde ham og synge med ham. Han er en garvet musiker, der har prøvet så meget og kan lære mig en masse”, tilføjer hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andrea Gadeberg lægger heller ikke skjul på, at hun glæder sig til at stå foran de 16 musikere i Slesvigske Musikkorps.

“Jeg har selv spillet trompet i mange år og har også spillet i bigband. Jeg  elsker, at der er høj lyd og blæs på”, siger hun entusiastisk.

Ifølge den unge sangerinde kommer publikum blandt andet til at høre hende synge sange fra før hendes tid.

“For det er dér, jeg finder min største inspiration og det er musik, som jeg har lyttet meget til, men sjældent får lov at synge, fordi jeg er hende den unge, der skal synge unge sange”, forklarer Andrea Gadeberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og selv om hun lægger vægt på tryghed, så er hun klar til at byde musikerne i SMUK, Søren Sko og dirigent Torben Sminge op til dans.

“Jeg glæder mig til at udfordre de garvede musikere og vise, hvad jeg kan”.

Billetsalget til den populære koncerter er i fuld gang og du finder din billet på billetten.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...