Anmeldelse: Forestillingen Hullet i Himlen skal I altså se

9. juni 2015 Kultur

Lone Hauch Jepsen anmelder Et Hul i Himlen:

Har her i aften været udsat for en scenekunstnerisk oplevelse, som både tåler fantastisk anmeldelse, samt hele byens opmærksomhed.IMG_8685

Ungdomsskolens dramahold opførte i 3 timer forestillingen “Et hul i himlen”, og med både professionel lyd, lys og kulisser, blev publikum ført ind i et magisk univers, hvor emner som terror, klimakatastrofer, religion og selvfølgelig kærlighed, blev udsat for humor, indlevelse samt scenekunstnerisk perfektion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hullet i Himlen skyldtes hverken terror, klimaforandringer eller religion, men blev næret af menneskenes angst. Det vi frygter vokser. Hvis vi giver slip på angsten, og bliver modige nok til at slippe drømmene fri, behøver vi ikke at være bange.

20 børn og unge i alderen 6 – 20 fremførte et så autentisk stykke drama, at nakkehårene indimellem rejste sig.

Jeg gik fra Sønderskovskolens festsal fyldt op rent sanseligt og med en oplevelse af at vi i vores lille by, har guldet…uden at der er særlig mange, der ved det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hatten af for både engagerede dramalærere, og især alle de børn og unge, som har deltaget i dette fantastiske projekt.

Føler mig så glad over at vi har så meget kreativitet her i provinsen.

Du kan se forestillingen onsdag, torsdag og fredag kl. 19 og en plads koster kun 50 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...