Anmeldelse: Professor og Doktor Huxi Bak gav den fuld gas

29. marts 2014 Kultur

Af Bo Bach Jensen

De fleste kender Huxi Bach fra tv, hvor han i tidernes morgen startede som vært på musikprogrammet Boogie. Det var tilbage i 2002. Siden dengang har han spredt sig ud over radio til livescenen. For et par år tilbage stod Huxi for første gang på scenen med sit første standup show, og det har giver blod på tanden.

Huxi Bak i Sønderborghus. Foto: Bo Bach Jensen

Huxi Bak i Sønderborghus. Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er Huxi så på turne med sit tredie show ”Hjælp”, og lad mig sige det med det samme, det er et forrygende show. Fredag aften var turen så kommet til Sønderborghus, hvor Huxi gav den fuld gas, ingen kunne føle sig sikre, hverken Gud eller politikerne.

Faktisk var det en forelæsning

Huxi leverede satire på højt plan, faktisk et meget højt plan. Huxi har  nemlig via nettet erhvervet sig både en doktor- og en professor titel, så faktisk var det slet ikke et standup show vi var vidne til, men mere en videnskablig forelæsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

En forelæsning , hvor vi får forklaret forskellen på Hækkerup og Hitler, får forklaret, hvor kritisk det ville være, hvis rumvæsner landede i Danmark, og bad om at blive ført til vores leder, det være sig så Helle eller Lille Lars. Ifølge Huxi står det lige skidt til om det er den eller den anden rumvæsnerne kommer til at møde. Klimaet kom også på skemaet, det samme gjorde et par mails fra et par utilfredse folkeskolelærer, der ville have hjælp af professor Huxi.

Fine titler: 85 Euro

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg kunne blive ved med at remse underholdende detaljer frem fra aftenens show, men lad os blot nøjes med at konkludere, at de 85 Euro, som Huxi – på tilbud – har brugt på sine professor- og doktortitler, har været godt givet ud, om ikke andet er de årsag til stor morskab for hans publikum.

Klik på knappen og se billeder: Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...