Anmeldelse: The Sandmen helt i særklasse

29. marts 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Af Bo Bach Jensen

Der findes Rock’n’roll også findes der The Sandmen. Sidstnævnte er i en klasse for sig selv, og det har de bevist igennem deres 25 år som band. Bandet gæstede lørdag  scenen på Sønderborghus, som led i deres jubilæumsturne, hvor de spiller på de små spillesteder rundt om i landet.

The Sandmen i Sønderborghus. Foto: Bo Bach Jensen

The Sandmen i Sønderborghus. Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige fra de første toner lød, havde bandet publikum i deres hule hånd, der blev startet blidt med at vippe lidt med den ene fod, nogle gik endda så vidt at de nikkede med hovedet, men ret hurtigt kom der mere liv i publikum, og allerede under tredie nummer, kastede de første kvinder sig ud i en rock’n’roll dans.

Selv her 25 år efter deres debut album, The Sandmen, udkom tilbage i  1987, formår bandet virkelig at vise, hvad rock’n’roll drejer sig om, fed musik, fed stemning og sidst – men ikke mindst – fede fadbamser!

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på knappen og se flere billeder:

Knap

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...