Anmeldelse: The Sandmen helt i særklasse

29. marts 2014 Kultur

Af Bo Bach Jensen

Der findes Rock’n’roll også findes der The Sandmen. Sidstnævnte er i en klasse for sig selv, og det har de bevist igennem deres 25 år som band. Bandet gæstede lørdag  scenen på Sønderborghus, som led i deres jubilæumsturne, hvor de spiller på de små spillesteder rundt om i landet.

The Sandmen i Sønderborghus. Foto: Bo Bach Jensen

The Sandmen i Sønderborghus. Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige fra de første toner lød, havde bandet publikum i deres hule hånd, der blev startet blidt med at vippe lidt med den ene fod, nogle gik endda så vidt at de nikkede med hovedet, men ret hurtigt kom der mere liv i publikum, og allerede under tredie nummer, kastede de første kvinder sig ud i en rock’n’roll dans.

Selv her 25 år efter deres debut album, The Sandmen, udkom tilbage i  1987, formår bandet virkelig at vise, hvad rock’n’roll drejer sig om, fed musik, fed stemning og sidst – men ikke mindst – fede fadbamser!

Klik på knappen og se flere billeder:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...