Anmeldelse: Veloplagt David Blair rykkede i publikum

4. oktober 2014 Kultur

IMG_0886-Edit

Der findes mange slags musikere, og undertegnede har gennem tiden mødt en god portion af de forskellige slags. Iaftes var det et møde med en ung energisk og utrolig dygtig og opad stormende musiker, som dog alligevel er helt nede på jorden, ja det vil sige, ihvertfald før og efter under koncerten. Under koncerten rørte David’s fødder sjældent gulvet, de var nærmest konstat i en flyvende, dansende bevægelse, nærmest yndefuld som en ballerina.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_0940-EditEt forsøg på at definere hvilken genre David Blair’s musik hører ind under, er tidligere blevet kaldt Californisk pop-rock. Nu kender jeg ikke det store til den genre, men pop-rock dækker nok meget godt, der er noget poppet over den bløde stemme samt den blide klange fra guitaren, for så lige med et, at springe ud en i noget mere rockket genre. Under koncerten, som varede godt og vel en halvanden times tid, underholdte den unge musiker også med små historier fra sit liv undervejs, ofte servert med en en let latter fra musikeren. På intet tidspunkt, fra undertegnede mødte David ved ankomst på Frøken Jensen i Skelde, til jeg atter tog afsked med ham efter koncerten, så man den unge musikere med andet end smil på læben og et konstant glimt i øjet.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_1181-Edit
Om det var placeringen af koncerten hos Frøken Jensen et styk ude på broagerland i Skelde, eller om det blot er fordi at David Blair endnu ikke er så kendt herhjemme, der gjorde at der ikke kom så mange til koncerten, det tør jeg ikke spå om. Men den hyggelige stemning i det lille kulturhus ude på Broagerland, gjorde ihvertfald også sit til at aftenens lille intimkoncert for små 20 personer, blev til en kæmpe succes. Det at den energiske musiker optræder på gulvet, kun ganske få meter fra dig, er så sandelig også med til at man nærmest bliver rykket med ind i David Blair’s optræden, man føler nærmest at man er den del af hans “orkester” og kan ikke lade være med at overgive sig til den unge musikeres charme og hans fantastiske musik.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>