Anmeldelse: Veloplagt David Blair rykkede i publikum

4. oktober 2014 Kultur

IMG_0886-Edit

Der findes mange slags musikere, og undertegnede har gennem tiden mødt en god portion af de forskellige slags.

Artiklen fortsætter under annoncen

Iaftes var det et møde med en ung energisk og utrolig dygtig og opad stormende musiker, som dog alligevel er helt nede på jorden, ja det vil sige, ihvertfald før og efter under koncerten. Under koncerten rørte David’s fødder sjældent gulvet, de var nærmest konstat i en flyvende, dansende bevægelse, nærmest yndefuld som en ballerina.

IMG_0940-EditEt forsøg på at definere hvilken genre David Blair’s musik hører ind under, er tidligere blevet kaldt Californisk pop-rock.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu kender jeg ikke det store til den genre, men pop-rock dækker nok meget godt, der er noget poppet over den bløde stemme samt den blide klange fra guitaren, for så lige med et, at springe ud en i noget mere rockket genre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under koncerten, som varede godt og vel en halvanden times tid, underholdte den unge musiker også med små historier fra sit liv undervejs, ofte servert med en en let latter fra musikeren. På intet tidspunkt, fra undertegnede mødte David ved ankomst på Frøken Jensen i Skelde, til jeg atter tog afsked med ham efter koncerten, så man den unge musikere med andet end smil på læben og et konstant glimt i øjet.

IMG_1181-Edit
Om det var placeringen af koncerten hos Frøken Jensen et styk ude på broagerland i Skelde, eller om det blot er fordi at David Blair endnu ikke er så kendt herhjemme, der gjorde at der ikke kom så mange til koncerten, det tør jeg ikke spå om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men den hyggelige stemning i det lille kulturhus ude på Broagerland, gjorde ihvertfald også sit til at aftenens lille intimkoncert for små 20 personer, blev til en kæmpe succes. Det at den energiske musiker optræder på gulvet, kun ganske få meter fra dig, er så sandelig også med til at man nærmest bliver rykket med ind i David Blair’s optræden, man føler nærmest at man er den del af hans “orkester” og kan ikke lade være med at overgive sig til den unge musikeres charme og hans fantastiske musik..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Sønderborg

Pige bidt af hund – politiet efterlyser hunde-ejeren

16. april 2021 112

Torsdag aften mellem 19:15 og 19:25 kom en mindre pige gående på Kærvej, hvor hun mødte en mand, som havde, hvad pigen ser som en stor hund. Den er sort, brun og hvid. “Hundejeren må have set, at pigen virkede bange og fik derfor sin hund til at sætte sig. Men da hun gik forbi, […]

Læs mere...