Annika Aakjær sang om sin drøm om at blive tyk

28. januar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag aften havde Annika Aakjær taget plads foran scenen i Sønderborghus, hvor hun formåede at tryllebinde publikum med sine sange – og navnlig optakten til dem.

“I første del af koncerten kunne i måske få fornemmelsen af, jeg altid er deprimeret. Derfor vil jeg her i anden del tage fat i nogle kærlighedsange”, sagde Annika Aakjær.

“Jeg udgav en gang en sang, der gav en masse klager, men efter en tid begyndte der så at komme klager fra andre, der synes, det var for dårligt, jeg ikke spiller den mere”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så jeg kan altså vælge mellem at glæde dem, der er sure på mig eller dem, der er glade for mig”, sagde hun.

Bare jeg var tyk

“Sangen handler om, jeg rigtigt gerne vil være tyk – og hvis jeg bliver rigtig tyk, så farer kæresten ud og køber barnevogn. En dag opdager han så en tampon i toilettet – og så skrider han”, sagde den nordjyske sangerinde og tog fat på sin sang.

Herefter kom turen turen så til endnu en kærlighedssang.

“Den er selvfølgelig renset for alle ord og fornemmelser om håb”, sagde Annika Aakjær og sang ‘Nu er det sådan, det er’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter fortalte hun om sin tatovering.

“Jeg ville have en tatovering på hånden, hvor der skulle stå Håb og Kærlighed, men så sagde tatovøren, at så ikke ville kunne få job i Netto”, sagde Annika Aakjær.

“Så nu er den på armen og med min egen skrift, som der ikke er nogen, der kan læse”

Depression

Annika Aakjær har det med at blive deprimeret, når sommeren nærmer sig.

“Jeg ved ikke, hvad det hedder. Men som altid, når jeg fejler noget, så googler jeg, selvom der som regel ikke dukker noget som helst op”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser sig, at Annika Aakjær har det bedst med at gå i lange joggingbukser og det passer ligesom ikke på stranden.

“Men når man går i joggingbukser, så skal man ikke barbere de lange, sorte hår af benene. Og kvinder ved godt, det ikke er ligesom i tv-reklamer, hvor man ser en kvinde let og elegant barbere et ben, der allerede er barberet”, siger hun.

Efter en sang om det problem, så springer hun over til endnu en kærlighedssang.

“Jeg ved ikke rigtigt hvorfor, fordi – som de fleste allerede ved – så er det jo ret sjældent, at kærligheden holder”, sagde Annika Aakjær og sang om et par, der mødtes – uden der skete noget som helst.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...