Annonce: Alletiders kaffeløsning til virksomheder og cafeer

25. oktober 2014 Erhverv

Annonce:

Nu er det slut med at have kaffen til at stå og snurre i kaffemaskinen dagen lang – og slut med at rende og sætte den ene kande efter den anden over.

Løsningen er en kaffeautomat, der stort set passer sig selv – og tanker kruset, når der trykkes på knappen. Vel at mærke med friskbrygget kaffe eller hvad man nu vælger at trykke på. Der kan vælges mellem otte produkter til maskinen.5cf738614d14e1b2ec297406799f887d

Artiklen fortsætter under annoncen

Service

Der betales et depositum, når automaten sættes op hos jer – og hvis i ikke vil have den længere, så får i pengene igen, når den bliver hentet – så der skal altså ikke investeres i en automat.

I er velkomne til at ringe til Torben Sivertsen fra Cafeu i Sønderborg på 5030 1570, så i kan få en snak om de mange fordele ved automaten. Repræsentanten har naturligvis en automat med, så i kan se den i brug.

Prisen for en kop kaffe bliver 98 øre – og så skal i ikke spekulere på at bestille refill – det klarer automaten selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis i synes, det er en løsning, der gør dét at få en kop kaffe lettere, så ring straks 5030 1570 – eller klik på Cafeus banner på SønderborgNyt og skriv en besked via Facebook.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...