Antallet af indbrud i private hjem falder fortsat

17. juli 2019 112

I årets første seks måneder blev der i Sønderborg Kommune meldt 1080 indbrud og tyverier til politiet. I samme kvartal sidste år var antallet 1075, oplyser Danmarks Statistik.

I første halvår i 2018 var der indbrud i 288 private hjem og det antal faldet til 196 i samme periode i 2019.

“Sønderborg Kommune har været hårdt ramt af indbrud, og derfor har vi sat markant ind på flere fronter. Vi er derfor rigtig glade for, at antallet af indbrud i Sønderborg er faldende. Vi vil fortsætte med den øgede patruljedækning og have fokus på opklaring af indbrud”, siger Preben Westh, der er vicepolitiinspektør i Politiets Områdecenter Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Desuden er det oplysende arbejde om, hvad man selv kan gøre med indbrudssikring og nabohjælp fortsat en vigtig del af indsatsen”.

Antallet af anmeldelser om voldtægt er steget fra 4 første halvår i 2018 og til 10 i 2019. Der er også en stigning i antallet af røverier, hvor der i første halvdel af 2018 var 4 og i samme periode i år er anmeldt 6.

Politiet har i første halvdel af 2019 skrevet 75 sager om butikstyverier og det er tre flere end i samme periode i 2018.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...