Antallet af ledige er faldet stødt

30. september 2014 Erhverv

Kilde: Danmarks Statistikjobcenter

I starten af året var der 1061 ledige mænd og 912 ledige kvinder i Sønderborg – og de seneste tal, der er fra slutningen af august viser, at der nu er 627 ledige mænd og 610 ledige kvinder.

Hos mændene er der 302, der modtager dagpenge og 99, som er på kontanthjælp. 85 er i aktivering for deres dagpenge, mens 141 kontanthjælpsmodtagere er i aktivering for kontanthjælpen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er 366 kvinder på dagpenge og 90 på kontanthjælp. 76 er sendt i aktivering for dagpengene og 78 er det samme på kontanthjælpssatsen.

“Det er rigtigt godt, antallet af ledige er faldet stødt gennem året og jeg har noteret mig, at Sønderborg er den af de sønderjyske kommuner, der har det største antal, der forlader ledighedsstatistikken”, siger Jan Prokopek til SønderborgNyt.

Jan Prokopek er formand for Arbejdsmarkedsudvalget, der på onsdagens byrådsmøde fremlægger planerne for at hjælpe endnu flere ledige.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...