Aprilfestivallen har fået sin vinderplakat

15. september 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

New York-designeren Stine Westergaard fra Sønderborg har vundet konkurrencen og de 10.000 kroner om at tegne plakaten til Aprilfestival 2017.

Vinderplakaten.

Vinderplakaten.

Buen på Chr.

Artiklen fortsætter under annoncen

X’s bro. Skibenes sejl på Alssund. Den hektiske byggeaktivitet på havnen. Sønderborgs glade mennesker, der mødes på tværs af nabolag, alder og kommunikationsformer.

Selv om 31-årige Stine Westergaard i 2011 flyttede fra Sønderborg og via design- og arkitektstudier i København endte med et fast job og en stormende karriere på Manhattan i New York, så har hun aldrig sluppet sin fødeby.

Det har hun tegnet ind i den plakat, som en jury, torsdag valgte som vinder i den plakatkonkurrence, som Sønderborg EVENT i fællesskab med Teatercentrum har udskrevet for at finde den grafiske profil for Aprilfestival 2017.

Hele 83 plakater deltog i konkurrencen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til sammen udgjorde de et meget bredt spektrum af udtryk – og meget høj professional og kunstnerisk kvalitet

Juryens valg kunne med andre ord gå i mange retninger. Og valget faldt altså på Stine Westergaards plakat og dens stærke, grafiske elementer, der spiller ind i festivalen ønske om at bruge den på mange måder og vidt forskellige platforme, skriver Sønderborg Event i en pressemeddelelse.

Anonym udvælgelse

Bedømmelsen af plakaterne foregik absolut anonymt, og ingen af juryens medlemmer kendte kunstnernes navne eller bidrag på forhånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

En udenforstående medarbejder i Sønderborg Kommune administrerede de indkomne forslag og holdt konkurrencedeltagernes navne hemmelige for juryen.

De mange plakater udstilles på biblioteket op til festivallen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...