Arbejder for indendørs beachvolleybaner i Sønderborg

9. juni 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Beachvolley forbindes ofte med lækre strande under sydens sol, men en gammel industrihal i Sønderborg kan faktisk også bruges skriver FBL-Management i en pressemeddelelse.

Til efteråret kan Sønderborg nemlig som en af meget få byer i Danmark have sit eget beachcenter, hvor man kan spille volley, håndbold eller fodbold på sand. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/06/images-1.jpe”>images

“Vi er en gruppe beach-fans, der har arbejdet med idéen i halvandet år. Nu har vi fundet en egnet hal, og så er vi klar til at præsentere projektet for mulige samarbejdspartnere, siger Thomas Bjørn-Lüthi.

Den egnede hal ligger på Fynsgade i Sønderborg og er en del af det tidligere Møller & Co og Thomas Bjørn-Lüthi håber, at den kan være klar til beachvolley allerede i september.

Det nye beachcenter i Sønderborg bliver det eneste indenfor to timers kørsel, og det forventes, at centeret kan tiltrække udøvere fra blandt andet Flensborg og Kolding.

Beachanlægget skal kunne bruges af såvel idrætsudøvere som af folkeskoleklasser, efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner samt den enkelte, der kan komme ind fra gaden og benytte sig af faciliteterne.

Beachanlægget skal have en størrelse, hvor der kan foregå træning af flere sportsgrene på samme tid. Derudover skal der kunne afholdes lokale som internationale events og turneringer, hvilket sætter krav til banernes størrelser.

Det vil koste cirka en halv million kroner at lave beach-baner i hallen.

Den største udgiftspost er sand for knap 300.000 kroner. De årlige driftsudgifter forventes at blive mellem 400.000 og 450.000 kroner.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk