Arbejder på finanseringsidé til landlige huse og virksomheder

11. marts 2015 Erhverv
Anders Brandt mener, han har modellen til finansering af huse og virksomheder på landet.

Anders Brandt mener, han har modellen til finansering af huse og virksomheder på landet.

Enhedslistens Anders Brandt har haft grundigt gang i hjernecellerne for at finde en model, der gør det muligt at finansere huse og mindre virksomheder i landområderne. Det er lykkes ham at skrue en mulighed sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har talt med nogle Christiansborg-politikere om modellen og de mener, den holder. Enkelte af landets ledende finansfolk siger det samme. Nemlig at det sandsynligvis er muligt”, siger byrådsmedlem Anders Brandt.

Han efterlyser nu nogle lokale mennesker, der har indsigt i finansering. Tanken er, at de sætter sig sammen og går Anders Brandts planer igennem og fortæller, om det er holdbare tanker, der er tænkt.

“Det skal gå stærkt, fordi jeg gerne vil lægge ideen på bordet på det næste økonomiudvalgsmøde”, siger Anders Brandt til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Brandt har mailadressen: akb@sonderborg.dk og mobilnummer 61 33 34 83.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...